Përkushtim që nga viti 2010 
NE E DËGJOJMË ZEMRËN TUAJ!
BALLINA         PACIENT I RI     CAKTO KONTROLL      SHËRBIME     RRETH NESH                                                                                                           in     t

Çdo pacientit  tonë të ri - Çdo pacientit  tonë të ri dhe mikut tonë të ardhshëm, i rekomandojmë së pari të plotësojë formularët e nevojshëm nga nga komoditeti i shtëpisë të vetë, në vend se të humbë kohën e çmuar duke pritur dhe duke i plotësuar në ordinancën tonë.

Ju lutemi të na dërgoni formularin e plotësuar dhe njëkohësisht ta printoni dhe ta merrni me vete në terminin e caktuar. Veni re, se me rëndësi thelbësore është të merrni  me vete edhe kopje të historisë mjekësore që keni dhe rezultatet laboratorike, si edhe një listë të barnave të cilat i merrni aktualisht.

E vlerësojmë mirëdashjen tuaj dhe lusim të na  informoni nëse nuk jeni në gjendje të vini në terminin e caktuar, së paku 24 orë më parë.

COR-MEDICO e mban të drejtën për ricaktimin e terminit të caktuar në qoftë se mjeku duhet të mungojë me arsye. Me siguri se për të njëjtën do të informoheni me kohë.

   

Me respekt 

Stafi i COR-MEDICO  

Përkushtim i plotë për ju dhe shëndetin tuaj! 

Në dispozicion për ju në çdo kohë dhe kudo!

Programi Plus 

mjeku juaj personal, gjithmonë me ju, gjithmonë për ju! 

© 2018 COR Medico, PZU. All Rights Reserved.           

MIRESEVINI

 

Stafi i COR-Medico ju mirëpret dhe shpreh shpresën e për krijimin e një bashkëpunimi të shëndoshë dhe të suksesshëm.