Dedicated since 2010
Listening to your heart
Home     New Patient     Make an appointment     Medical Services     About                                                                                                         in     t

На секој наш нов пациент и иден пријател, препорачуваме да претходно ги пополни неопходно потребните формулари од комфорот на својот дом, наместо да го губи своето драгоцено време чекајќи и пополнувајќи во нашата ординација. 

   Ве молиме да пополнетиот формулар го испратите до нас и истовремено истиот го испечатите и донесете на закажаниот термин. Напоменуваме дека е од особена важност да со Вас понесете и копии од медицинската историја која ја имате и лабораториските наоди, како и листа на лекови кои во моментот ги примате.

   Ја цениме Вашата љубезност и Ве замолуваме да не информитрате доколку не сте во можност да дојдете на закажаниот термин, барем 24 часа претходно.

   COR-MEDICO го задржува правото да го презакаже договорениот термин доколку докторот мора да биде неодложно отсутен. Се разбира за истото ќе бидете навремено информирани.

 

Со почит

Тимот на COR-MEDICO 

Complete dedication to you and your health!

Available for you, anytime, anywhere!

Cor Medico Plus

Your personal doctor, always with you, 

always for you!

© 2018 COR Medico, PZU. All Rights Reserved.           

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ

 

Персоналот на COR-MEDICO Ви посакува добредојде и ја изразува својата надеж за воспоставување на здрава и успешна соработка