cormedico.com.mk
Përkushtim që nga viti 2010 
NE E DËGJOJMË ZEMRËN TUAJ!
PACIENT I RI      CAKTO KONTROLL      SHËRBIME     RRETH NESH                                                                                                               in     t

Ne jemi COR MEDICO dhe angazhohemi kryesisht  për të siguruar kujdes të plotë kardiologjik. Aplikimi i  metodave moderne  nga më të ndryshmet për parandalimin dhe trajtimin e zemrës suaj është  për ne,  praktikë dhe përkushtim i përditshëm.

Çdo anëtar i ekipit në COR-MEDICO është plotësisht i përkushtuar në përkujdesjen çdo pacienti individualisht. Ne jemi të pranishëm atje edhe kur jemi më të nevojshëm. Kombinimi i diturive profesionalenga mjekësia interne dhe kardiologjia në vëndin e njëjtë dhe kohën e njëjtë, mundësojnë gjithëpërfshirje dhe sukses  në përmbushjen e nevojave të pacientëve tanë.

Përkushtim i plotë për ju dhe shëndetin tuaj! Në dispozicion për ju në çdo kohë dhe kudo!

Programi PluS

mjeku juaj personal, gjithmonë me ju, gjithmonë për ju! 

© 2018 COR Medico, PZU. All Rights Reserved.           
cormedico.com.mk
cormedico.com.mk

Дали кај вас постои ризик од заболување на очите?

 

Очите се витален орган кој има големо влијание врз секојдневните активности и квалитетот на животот.

Некои од заболувањата на очите, како на промер макуларна дегенерација се сериозни заболувања, додека пак некои состојби како коњуктивитисот се едноставно досадни...

 

 

 

 

Дали треба да прескокнете оброк?

 

Го преспавте појадокот, го пропуштивте ручекот заради премногу работа или можеби се вративте дома толку уморни што веднаш заспавте. Дали може да имате последици од тоа?

Реакцијата на телото во однос на пропуштениот оброк зависи од вашата возраст, здравствена состојба и начин на исхрана...

cormedico.com.mk
cormedico.com.mk

Мултивитамини, да или не?

 

Околу третина од Македонците редовно земаат мултивитамини. Тоа изгледа како добра работа, па нели никогаш не е доволно витамини и минерали? Но, истражувањата покажуваат дека тоа и не е баш така. Еве што би требало да знаете пред да ја голтнете следната таблета...

 

 

 

EKG 

 

NUMËR I PAKUFIZUAR I KONSULTAVE  (në disponim 24/7) 

 

DOPLER I EKSTREMITETEVE TË SIPËRME DHE TË POSHTME 

 

EHO TË ZEMRËS, ORGANEVE TË ABDOMENIT, GJËNDRËS TIROIDE 

 

KOPLER I KAROTIDEVE 

 

STRES TESTI KORONAR

 

ANALIZA LABORATORIKE 

 

HOLTER - EKG

 

PASQYRA KONTROLLUESE  E GJAKUT DHE STATUSI URINAR 

 

PRIORITET GJATË PRANIMIT TË PACIENTËVE 

 

VIZITA DHE KONSULTA NË RAST TË HOSPITALIZIMIT 

 

 KONTROLL PAS THIRJES 

 

VIZITA SHTËPIAKE 

 

 REGJISTROHU...

Зошто 20 минутните вежби може да бидат лековити  

 

Според истражувачите од University of California, спортот и спортскорекреативните активности не само што придонесува кон одржување на срцевото здравје и контролирање на телесната тежина, туку може да имаат антивоспалително дејство. Според нив, спортот и спортскорекреативните активности имаат значително позитивно влијание во третирањето на пореметувања кои се поврзани со одреден тип на воспаленија, како: артритис, фибромиалгија, дури и дебелината...

web
statistics