ПОСВЕТЕНОСТ ОД 2010 ГОДИНА
НИЕ ГО СЛУШАМЕ ВАШЕТО СРЦЕ
ПОЧЕТНА     НОВ ПАЦИЕНТ     ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД     УСЛУГИ     ЗА НАС                                                                                                                      in     t

На секој наш нов пациент и иден пријател, препорачуваме да претходно ги пополни неопходно потребните формулари од комфорот на својот дом, наместо да го губи своето драгоцено време чекајќи и пополнувајќи во нашата ординација. 

   Ве молиме да пополнетиот формулар го испратите до нас и истовремено истиот го испечатите и донесете на закажаниот термин. Напоменуваме дека е од особена важност да со Вас понесете и копии од медицинската историја која ја имате и лабораториските наоди, како и листа на лекови кои во моментот ги примате.

   Ја цениме Вашата љубезност и Ве замолуваме да не информитрате доколку не сте во можност да дојдете на закажаниот термин, барем 24 часа претходно.

   COR-MEDICO го задржува правото да го презакаже договорениот термин доколку докторот мора да биде неодложно отсутен. Се разбира за истото ќе бидете навремено информирани.

 

Со почит

Тимот на COR-MEDICO 

Целосна посветеност на Вас и Вашето здравје!

Достапни за Вас, секогаш и насекаде!

Програма +

Вашиот личен лекар, секогаш со Вас, секогаш за Вас!

© 2018 COR Medico, PZU. All Rights Reserved.           

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ

 

Персоналот на COR-MEDICO Ви посакува добредојде и ја изразува својата надеж за воспоставување на здрава и успешна соработка